I Nuuk er der også plads til at kunne forkæle sig selv, så den sidste tirsdag i januar besluttede vi, at det var på tide, at nyde en rigtig lækker middag på et af byens fineste spisesteder Sarfalik - Strømstedet. Det var vores første middag ude sammen siden vi begge er flyttet til Nuuk, foruden alle de skønne middage vi uge efter uge har været så heldige at nyde i vores venners hjem.
Det var i særdeleshed en rigtig luksus aften med god vin, service i topklasse og fantastisk mad.
På menuen var bl.a. grønlandske kammuslinger med jordskokke bisque, grønlandske krapper og rejer, den lækreste rensdyr filet, pandestegt hummer og dejlig is med blåbær og sortebær fra fjeldet. Vi var så heldige at have fået et gavekort til restauranten af Jacobs chef, så vi takker Anne og Martin for delvist at have sørget for en skøn middag, vi havde simpelthen sådan en dejlig aften.
I kan se hvad Sarfalik har på menuen her: Sarfalik Menukort
Skriv lige til mig på editor@greenlandtoday.com så vi har kontakt. Jeg har en ide :-)
SvarSletMvh
Mads Nordlund